Vi garanterer et kvalitetssikkert baderom!

Ferdig på 10-15 dager

12 års garanti

Godkjent våtromsbedrift

Gratis og uforpliktende befaring

Vi hjelper deg med alt innen rehabilitering av bad!

Baderommet er ett av de viktigste rommene i huset. Badet er gjerne det første du møter om morgenen og det siste om kvelden. De fleste verdsetter derfor et baderom av høy kvalitet og som tilbyr både velvære og avslapping. Uansett om du ønsker et lite bad med de mest grunnleggende funksjonene eller et stort baderom tilrettelagt velvære kan Nytt Bad Bergen hjelpe deg å bygge nytt bad eller rehabilitere ditt eksisterende bad. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud for rehabilitering av ditt bad!

Hvorfor velge oss

Nytt Bad Bergen er godkjent våtromsbedrift og har lang erfaring fra oppussing av bad til å legge nye bad. Vi tar ansvar for hele prosjektet fra start til ferdigstillelse, og dette inkluderer blant annet søknader til offentlige etater, bygging i henhold til forskrifter og selve rehabiliteringen av ditt bad. I tillegg har vi ansatte med bred kompetanse innen rørleggertjenester og utforming av bad. Du vil altså få et ferdig bad utført av erfarne håndtverkere til avtalt tid og avtalt pris.

  • Vi utfører arbeidet med kvalitet ned til minste detalj. Dette gjør at vi stiller med 12 års tetthetsgaranti.
  • Vi prosjekterer og dokumenterer hele prosessen alt fra søknader til bygging i hendhold til gjeldene forskrifter.
  • Vi har lang erfaring i bransjen og flere ansatte med mesterpapirer.
  • Du får et ferdigstilt baderom av topp kvalitet på 15 dager.
  • Vi gjør alt fra legging av nytt bad til rehabilitering av bad.
DSC_5534
_DSC2506

Utforming av ditt bad og våtrom

Oppussing eller rehabilitering er en spennende prosess og det er mye å tenke gjennom, alt fra farger på fliser, flytting av rør til badekar, bademøbler og armatur. Kanskje du skal utvide badet og gjøre plass til badstue? Skal du ha badekar eller dobbeldusj? Valgmulighetene er store og våre dyktige ansatte hjelper deg gjerne med tegning og design av ditt bad. Nytt Bad Bergen har også eget «showroom» hvor du kan se et stort utvalg av fliser og baderomsmøbler. Sammen setter vi opp et forslag som passer for deg.

Om du skal ha nytt baderom, vaskerom eller rehabilitere ditt bad leverer Nytt Bad Bergen FDV-dokumentasjon ved ferdigstilling av alle våtrom. FDV-dokumentasjonen er en slags bruksanvisning som viser hvilke materialer som er brukt og hvordan badet skal forvaltes, brukes og vedlikeholdes. FDV-dokumentasjonen blir levert elektronisk på Boligmappa.no, husets egen service-bok, som følger huset ved et eventuelt salg. Det er svært viktig å vise til riktig dokumentasjon ved et hussalg og gir dessuten deg og eventuelt ny huskjøper trygget dersom det skulle trenges dokumentasjon ovenfor forsikringsselskap eller lignende.

Nytt Bad Bergen – din spesialist på rehabilitering av bad

Oppussing eller legging av nytt bad er en viktig og ofte kostbar jobb. Det er derfor viktig å velge en aktør som utfører arbeidet etter alle standarder og som leverer et kvalitetssikkert resultat. Nytt Bad Bergen har gjennom årene pusset opp flere hundre bad og legger vår stolthet i arbeidet vi gjør. Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd med ditt bad, og vi gir oss ikke før vi oppnår nettopp det.

Med vår erfaring og kompetanse er vårt mål at du som kunde skal føle deg trygg på at Nytt Bad Bergen leverer baderom med høy standard til avtalt tid og avtalt pris.

I tillegg til at Nytt Bad Bergen er godkjent våtromsbedrift av Fagrådet for våtrom er Nytt Bad Bergen en del av BergenGruppen som består av dyktige håndtverkere som blant annet rørleggere, tømrere, elektrikere og murere. Dersom du skulle ha behov for rehabilitering av annet enn bare ditt baderom kan BergenGruppen hjelpe deg med koordinering, planlegging og utførelse innen flere fagområder.

Vil du ha pristilbud på rehabilitering av bad?