Nytt Bad Bergen – din spesialist på rehabilitering av bad

Som navnet vårt tilsier har vi spesialisert oss på fornying av bad. Om du skal ha vaskerom, nytt bad, pusse opp eller rehabilitere ditt bad kan Nytt Bad Bergen hjelpe deg! Intet oppdrag er for lite eller for stort, og vi utfører arbeidet med kvalitet ned til hver minste detalj. Vårt mål er at du som kunde skal bli strålende fornøyd, og gjør det vi kan for å oppnå nettopp det. Når du velger Nytt Bad Bergen skal du være trygg på at du velger en aktør med høy standard og at du får det du har bestilt til avtalt tid og avtalt pris.

Vi startet opp i 2015 med totalt 20 ansatte tilgjengelig. Etter kort tid fokuserte vi mer og mer på totalentreprenør innen bad, og har siden hatt en sterk utvikling vekst. Nytt Bad Bergen er en del av BergenGruppen som består av dyktige håndtverkere som blant annet rørleggere, tømrere, elektrikere og murere. Dette gjør at du får alle tjenester under ett tak, og dersom du skulle ha behov for rehabilitering av annet enn bare ditt baderom kan BergenGruppen hjelpe deg med koordinering, planlegging og utførelse innen flere fagområder.

Når du skal fornye ditt bad er det uendelig med valgmuligheter når det kommer til fliser, baderomsmøbler og badekar. I vårt showroom på Nesttun kan våre dyktige ansatte hjelpe deg med tegning og design av ditt bad. I showroomet kan du se et stort utvalg av fliser og baderomsmøbler, og sammen setter vi opp et forslag som passer for deg.

_DSC2602

HVORFOR VELGE OSS

Nytt Bad Bergen er godkjent våtromsbedrift og har lang erfaring fra oppussing av bad til å legge nye bad. Vi tar ansvar for hele prosjektet fra start til ferdigstillelse, og dette inkluderer blant annet søknader til offentlige etater, bygging i henhold til forskrifter og selve rehabiliteringen av ditt bad. I tillegg har vi ansatte med bred kompetanse innen rørleggertjenester og utforming av bad. Du vil altså få et ferdig bad utført av erfarne håndtverkere til avtalt tid og avtalt pris. Klikk her for kontaktinformasjon.

  • Vi utfører arbeidet med kvalitet ned til minste detalj. Dette gjør at vi stiller med 12 års tetthetsgaranti.
  • Vi prosjekterer og dokumenterer hele prosessen alt fra søknader til bygging i hendhold til gjeldene forskrifter.
  • Vi har lang erfaring i bransjen og flere ansatte med mesterpapirer.
  • Du får et ferdigstilt baderom av topp kvalitet på 15 dager.
  • Vi gjør alt fra legging av nytt bad til rehabilitering av bad.

Vil du ha pristilbud på rehabilitering av bad?