SPØRSMÅL OG SVAR

Rehabilitering av bad er ofte en omfattende jobb og da er det lett for at det er mange spørsmål som dukker opp. Selv om få baderom er like er det mange av spørsmålene fra våre kunder som går igjen. Vi har derfor samlet de mest relevante spørsmålene og svarene rundt rehabilitering av våtrom. Er det noe du lurer på som ikke kommer frem her er det selvsagt bare å ta kontakt!

01

Hva innebærer det å rehabilitere et baderom?

Rehabilitering av et baderom innebærer ofte mer enn bare oppussing av overflater. Da skal kanskje vegger rives, gamle fliser og innredning fjernes, rør fornyes og installere nytt el-anlegg. Rommet strippes med andre ord helt ned slik at det blir mulig å bygge et helt nytt og fornyet baderom. Om du ønsker å legge nytt bad i ny bolig eller gjøre mindre oppgraderingen på et eksisterende bad kan vi selvsagt hjelpe deg med det også.

02

Hva koster det å pusse opp badet eller renovere et baderom?

Prisen vil naturligvis variere ut i fra størrelsen på badet, hva som skal gjøres, hvilke produkter som skal brukes og om det skal gjøres elektrisk arbeid eller rørarbeid. Nytt Bad Bergen tilbyr 100% gratis og uforpliktende befaring, så kontakt oss gjerne dersom du ønsker et pristilbud.

03

Hvordan er prosessen ved rehabilitering av et baderom?

Først starter vi med en uforpliktende befaring for å gi deg det mest presise tilbudet og komme med råd. Da Nytt Bad Bergen har eget showroom kan vi gjerne hjelpe deg med valg av fliser og baderomsinnredning. Dersom det er annet arbeid som skal gjøres fra andre fagpersoner kan vi koordinere hele jobben da vi er medlem i BergenGruppen som også har egne tømrere, elektrikere og rørleggere.

04

Hvor lang tid tar det å rehabilitere et våtrom?

Når alt er avtalt tar arbeidet ca. 10-15 dager. Dette avhenger riktignok noe av omfanget av arbeidet, men vi lager uansett en fremdriftsplan og gjør vårt ytterste for at badet skal bli ferdig til avtalt tid.

05

Må jeg gjøre noe selv når dere skal rehabilitere badet?

Nei, men det blir fort en del svevestøv fra arbeidet og da anbefales det å fjerne tøy og andre gjenstander i rommet. Vi dekker imidlertid god til der vi skal jobbe og rengjør selvsagt alltid når vi er ferdig.

06

Hvilke garantier får jeg på våtrommet?

Nytt Bad Bergen er godkjent våtromsbedrift, og alle våtrom fra Nytt Bad Bergen blir levert i henhold til gjeldende forskrifter og har 12 års tetthetsgaranti. I tillegg sender vi inn all dokumentasjon, bla. FDV-dokumentasjon til boligmappa.no.

07

Trenger jeg å kontakte andre håndtverkere?

Nei, det trenger du ikke. Nytt Bad Bergen er en del av BergenGruppen som består av dyktige håndtverkere som blant annet rørleggere, tømrere, elektrikere og murere. Dette gjør at du får alle tjenester under ett tak, og dersom du skulle ha behov for rehabilitering av annet enn bare ditt baderom kan BergenGruppen hjelpe deg med koordinering, planlegging og utførelse innen flere fagområder.

08

Når kan dere starte rehabiliteringen av baderommet?

Vi starter etter ca. 1 måned. Men dette avhenger av badets størrelse, omfanget av jobben som skal gjøres og mengden arbeid vi har for øyeblikket. Så snart tilbudet er akseptert vil Nytt Bad Bergen legge jobben for deg inn i arbeidsplanen slik at du har en dato å forholde deg til. Nytt Bad Bergen etterstreber alltid å starte og avslutte arbeidet til avtalt tid.

09

Kan jeg bestemme selv hvilke fliser og baderomsinnredning jeg skal ha på badet?

Ja. Du kan velge størrelse og farge på både fliser og innredning. Vi har også eget showroom og dyktige ansatte som kan tegne ditt drømmebad samt gi tips og råd. Vi samarbeider med velkjente merkenavn og leverandører og kan derfor skaffe det meste av baderomsmøbler, fliser, armatur og lignende. Fellesnevneren for alle våre produkter er at det skal være av god kvalitet slik at holdbarheten blir lengst mulig.

10

Har dere gratis befaring?

Ja, det har vi! Bruk kontaktskjema, mail eller telefon så avtaler vi en uforpliktende befaring hos deg.