Bygge nytt bad

Planlegging og legging av nytt bad er spennende, men samtidig en viktig og ofte kostbar jobb. Det er derfor viktig å velge en aktør som utfører arbeidet etter alle standarder og som leverer et kvalitetssikkert resultat. Nytt Bad Bergen har gjennom årene planlagt og bygget flere hundre bad og legger vår stolthet i arbeidet vi gjør. Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd med ditt bad, og vi gir oss ikke før vi oppnår nettopp det.

Med vår erfaring og kompetanse er vårt mål at du som kunde skal føle deg trygg på at Nytt Bad Bergen leverer baderom med høy standard til avtalt tid og avtalt pris.

Vi garanterer et kvalitetssikkert baderom!

Ferdig på 10-15 dager

12 års garanti

Godkjent våtromsbedrift

Gratis og uforpliktende befaring

Godkjent våtromsbedrift

I tillegg til at Nytt Bad Bergen er godkjent våtromsbedrift av Fagrådet for våtrom er Nytt Bad Bergen en del av BergenGruppen som består av dyktige håndtverkere som blant annet rørleggere, tømrere, elektrikere og murere.

DSC_5504
_DSC2624

Vi hjelper deg fra A til Å

Vi i Nytt Bad Bergen hjelper deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til bygging av det nye badet. Du forholder deg til en prosjektansvarlig, slik at prosessen blir enkel og ryddig. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så tar vi en befaring og kommer med et forslag til en løsning.

Vi er opptatt av å levere tjenester og produkter som lever opp til kundes forventning. Dette oppnår vi ved å avholde en god dialog med deg og andre involverte håndtverkere.

Showroom

Vi har et showroom med utstilling av diverse fliser, toaletter, dusjnisjer og alt annet man trenger til badet.

Ta turen innom oss i

Sandbrekkevegen 81
5225 Nesttun

for inspirasjon til ditt nye bad!

Vil du ha pristilbud på bygging av nytt bad?