BERGEN GRUPPEN! Jeg kunne ikke valgt et bedre firma til å utføre den omfattende jobben som skulle utføres! Kjøkken og Bad skulle rives til grunne og gjenoppbygges i moderne tipp topp stil. Nye rør, sluk etc.. Total renovering av gulv til tak. Bergen gruppen var positive, problem løsere! Var utrolig gøy å følge med underveis! Boss, ble kastet, de kom som avtalt, flink kordinator, fantastisk team! Anbefales for de som vil ha kvalitet 🙂
Preben Spillum
Bergen Gruppen er et profesjonelt firma, med god kommunikasjon. Badet mitt var et vanskelig prosjekt og allerede fra befaringen fikk jeg vite dette. Det er helt tydelig at ærlighet er en verdi som firmaet setter sterkt. Når det kom uforventede komplikasjoner med badet, fikk jeg klar beskjed om det, samt mulige løsninger. Jeg hadde uten tvil valgt Bergens gruppen igjen og kan med hånden på hjertet si at jeg er gjennomgående fornøyd.
Henrik Lyngvær Ramstad
Jeg kan på det sterkeste anbefale Bergen Gruppen når det gjelder oppussing av bad. Vi innhentet flere anbud, men Bergen Gruppen kom best ut av det. Det ble avtalt startdato, men pga en avbestilling kunne de begynne flere uker tidligere enn avtalt. Dette var vi selvfølgelig glad for, selv om det kom litt badust på, så vi måtte finne et sted å bo fort.

Ett krav var at den som skulle jobbe med badet kunne snakke norsk, slik at kommunikasjonen skulle gå greit. Det ble også oppfylt. Vedkommende snakket godt norsk.

Gulv og dører ble godt tildekket. Gulvet med matte, og dører med plast og teip. Inn til stuen var det tilgang da det var glidelås i plastveggen.

Jeg var innom flere ganger i uken og det var store endringer og framgang hver gang. Personen som arbeidet sto på hele tiden og var meget høflig. Han jobbet for to. Det ble også gjort forholdsvis godt rent etter endt jobb.

Selv med ekstra flisejobb på kjøkkenet og feilsending av møblementet ble badet ferdig før tiden som ble avtalt. Resultatet ble meget bra, og vi er meget fornøyd.

Som sagt, Bergen Gruppen kan anbefales på det sterkeste.

Richard Holm og Elisabet Håvåg
Veldig godt utført, og kom med gode og nyttige tips! Var raske med å svare på mail, man kunne stille mange spørsmål, hvor det ble gitt gode svar hver gang! I tillegg var de også veldig samarbeidsvillige med tanke på tid.
Keveen Kumar Balasingam
Veldig fornøyd med arbeidet. Ryddig og grei. God info underveis. Badet ble akkurat slik jeg ønsket. Anbefaler Bergen Gruppen AS
Trude Clausen
Rørleggerarbeid i forbindelse med oppussing av et bad på 6 m2. Presise, holder avtaler, ryddig og grei kommunikasjon. Gav også gode og nyttige råd for resten av oppussingen. Godt fornøyd med jobben de gjorde, og bruker dem gjerne igjen!
Øivind Hjønnevåg
Profesjonelle og dyktige i arbeidet sitt. God kommunikasjon underveis og de små feil og mangler som dukket opp underveis ble fort rettet på. Anbefales.
Alita Singh Bhullar
Bergen Gruppen AS gjorde en god jobb med rehabiliteringen av mitt baderom.
Arnfinn Wåltorp